036 - 777 7777

Altijd het vervoer dat u past

Taxi Centrale Almere uit Almere past zich flexibel aan uw vervoerswensen aan. Kijk en kies de mobiliteit die u past. Heeft u vragen? Belt u dan gerust 036 – 777 7777 of stuur een e-mail naar info@taxicentralealmere.nl. Wij staan u graag 24 uur per dag en zeven dagen in de week te woord.

Particulier taxivervoer
In en om Almere en uiteraard ook ver daarbuiten brengt Taxi Centrale Almere u naar elke bestemming die u voor ogen heeft in Nederland. Met vriendelijke en vakkundige chauffeurs die nog weten wat stiptheid is. Klik op overige reserveringen.

Bedrijfsvervoer
Ideaal voor de mobiliteit van uw medewerkers of zakenrelaties. Van busje tot stijlvolle zakenauto en VIP vervoer: alles is mogelijk en uitvoerbaar. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs gedragen zich als ware ambassadeurs van uw bedrijf. Klik op overige reserveringen.

Zorgvervoer
Personen met een toegekend budget voor zorgkilometers vinden in Taxi Centrale Almere een ervaren vervoerder. We begrijpen de behoeften van deze specifieke doelgroep en bedienen hen met persoonlijke aandacht. Klik op overige reserveringen.

Schiphol en overige vliegvelden
Op tijd uw vliegtuig halen, is van groot belang. Taxi Centrale Almere past haar ritten voor u daar flexibel op aan. We halen u op tijd op en zorgen dat u ruim voor het inchecken netjes wordt afgezet voor de juiste vertrekhal. En met dezelfde service halen wij u ook op van het vliegveld en vervoeren wij u naar huis of naar uw bedrijf. Deze service kunnen wij ook uitvoeren voor werknemers of zaken relaties van uw organisatie. En verloopt uw vlucht anders dan gepland? Taxi Centrale Almere past zich aan. Eveneens rijden we naar overige vliegvelden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. We doen ons uiterste beste om te zorgen dat u op uw vlucht altijd de meest optimale aansluiting krijgt. Klik op schiphol service of airport reservering.

Snel reserveren
Via deze site kunt u snel uw taxivervoer reserveren bij Taxi Centrale Almere. Dat kan via Schiphol service, airport reservering of overige reserveringen. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar: 036 – 777 7777.