Schiphol airport vervoer

Op tijd uw vliegtuig halen, is van groot belang. Taxi Centrale Almere past haar ritten voor u door flexibel op aan. We halen u op tijd en zorgen dat u ruim voor het inchecken netjes wordt afgezet voor de juiste vertrekhal. En met de zelfde service halen we u ook op van het vliegveld en vervoeren wij u naar huis of naar uw bedrijf. Deze service kunnen wij ook uitvoeren voor werknemers of zakenrelaties van uw organisatie. En verloopt uw vlucht anders dan gepland? Taxi Centrale Almere past zich aan. Evenals rijden wij ook naar andere vliegvelden in Nederland en daar buiten.

woon werkvervoer

Taxi Centrale Almere is ook uw specialist in woon werkvervoer. Een uitkomst voor organisaties die voor een korte of lange periode hun medewerkers willen laten vervoeren tussen huis en werk en vice versa.

enkele voordelen:

  • uw medewerkers zijn stipt op tijd aanwezig
  • Uw werknemers merken elke dag opnieuw de kwaliteit en service van ons.
  • Bedrijven en organisaties kunnen op rekening rijden

Voor meer informatie bel gerust.

Groepsvervoer

Op pad met een groep? Of u heeft extra comfortabel ruimte nodig. Taxi Centrale Almere regelt het voor u van A tot Z. U kiest uit luxe personenwagens of luxe en comfortabele taxibusjes. Of het nu gaat om enkele ritten of een hele dag met de taxi, wij staan klaar voor u. Onze nette chauffeurs brengen en halen u ook op naar iedere bestemming.

Dit is ook ideaal om met uw zakenpartners op pad te gaan in luxe en comfortabele taxibusjes.

zittend ziekenvervoer

Gaat u regelmatig naar het ziekenhuis voor een medische behandeling ? Taxi Centrale Almere vervoert u graag vertrouwd en op tijd met zittend ziekenvervoer.

Enkele voordelen:

  • Niet of nauwelijks wachttijd
  • Goede afspraken
  • vervoer in een comfortabele luxe auto.

Uw verzekeraar:

Geeft uw verzekeraar een andere taxibedrijf aan? En u wilt toch liever rijden met Taxi Centrale Almere. Vraagt u dan bij uw verzekeraar welke vergoeding u mag declareren met gereden kilometers.

Meer weten?
Bel gerust met ons voor al uw vragen.