Altijd het vervoer dat u past

Taxi Centrale Almere uit Almere past zich flexibel aan uw vervoerswensen aan. Kijk en kies de mobiliteit die bij u past. Heeft u vragen? Belt u dan gerust met 036 - 777 7777 of stuur een e-mail naar info@taxicentralealmere.nl Wij stann u graag 24 uur per dag en zeven dagen in de week te woord.

Particulier taxivervoer

In en om Almere en uiteraard ook ver daarbuiten brengt Taxi Centrale Almere naar elke bestemming die u voor ogen heeft in Nederland. Met vriendelijke en vakkundige chauffeurs die nog weten wat stiptheid is.

Bedrijfsvervoer

Iedaal voor de mobiliteit van uw medewerkers of zakenrelaties. Van luxe taxibusjes tot stijlvolle zakenauto en VIP vervoer: Alles is mogelijk en uitvoerbaar. Onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs gedragen zich als ware ambassadeurs van uw bedrijf.

Zorgvervoer

Personen met een toegekend budget voor zorgkilometers vinden in Taxi Centrale Almere een ervaren vervoerder. Wij begrijpen de behoefte van deze specifieke doelgroep en bedienen hen met persoonlijk aandacht.

schiphol en overige vliegvelden

Op tijd uw vliegtuig halen, is van groot belang. Taxi Centrale Almere past haar ritten voor u daar flexibel op aan. We halen u op tijd en zorgen dat u ruim voor het inchecken netjes wordt afgezet voor de juiste vertrekhal. En met de zelfde service halen wij u ook op vanaf het vliegveld en vervoeren wij u naar huis of naar uw bedrijf. Deze service kunnen wij ook uitvoeren voor werknemers of zaken relatiesvan van uw organisatie. En verloopt uw vlucht anders dan gepland? Taxi centrale Almere past zich aan. Eveneens rijden we naar overige vliegvelden in Nederalnd en daarbuiten. We doen ons uiterst best om te zorgen dat u op uw vlucht altijd de meeste optimale aansluiting krijgt.

snel reserveren

Via deze site kunt u snel uw taxivervoer reserveren bij Taxi Centrale Almere. Dat kan per mail en uiteraard kunt u ook direct bellen naar 036 - 777 7777